Wekelijkse nieuwsbrief

Hiernavolgend de meest recente PPPP-nieuwsbrief



‘Abonneer’ u gratis op

Piet’sPlaatjePraatjePagina

 voor belevingsvol, digitaal terugkerend lees- en kijkgenot. Regelmatig krijgt u dan een e-mail met twee nieuwe pagina’s uit Snel’s aankomende derde boek ‘Hollandse Heimwee Hilariteiten’. Op de ene pagina staat een vers gemaakt schilderij met op de pagina ernaast de explicatie. Deze tekst is enigszins overbodig want Snel schildert realistisch. Om precies te zijn Haagsche School. Een stijl ruwweg tussen Frans Impressionisme en Oude Meesters in. Zodat u naast het eigen voorstellingsvermogen zelf ook wel ziet wat de strekking is van onderhavig doek.

Toch grijpt Snel altijd gewoontegetrouw direct naar zijn pen zodra hij zijn penseel heeft weggelegd. Het wordt wekelijks naar een kleine duizend belangstellenden in heel Nederland gestuurd. Zij stellen dat bijzonder op prijs. Vaak bereiken mij positieve lofuitingen. Dat streelt weliswaar mijn ego, doch ik verzoek juist altijd iedereen met klem mij van elk commentaar te ontzien. Ben namelijk nog van de oude stempel en ziet de digitale post als een brief, die je tenslotte ook altijd beantwoord. En dat gaat me anders zeeën van tijd kosten als er steeds meer gaan reageren. De groep wordt daar gewoon langzamerhand te groot voor. En het is geen bedrijf waarbij een secretaresse dat van me over kan nemen. De doelgroep is veelal een publiek die Kunst&Cultuur omarmen. Zelden bereikt mij opzeggingen. Zodra ik echter een afmelding in de post ontwaar wordt die per omgaande uit het adressenbestand geëlimineerd. 

Schrijf u nu in: vermeld uw naam en voornaam alsmede uw mailadres op p.snel@telfort.nl en verzeker u van wekelijkse toezending van deze uit het dagelijks leven gegrepen onderwerpen in woord en beeld..!