Een Snel aan de wand?

Ook toe aan een ‘èchte Snel’ in uw interieur?

Al heeft hij in het verleden nooit enige moeite gedaan om zijn oeuvre te verkopen (hij kon moeilijk van zijn geesteskinderen afscheid nemen en de inkomsten had hij niet nodig); toch vindt hij het nu allengs tijd worden een deel van zijn collectie af te stoten. Daar zijn meerdere redenen voor: 

1) Het aantal loopt de spuigaten uit: de teller staat inmiddels op 138 doeken! Vrijwel alles ingelijst.

2) Hij moet ondanks zijn ruime behuizing de ideale berging van bijvoorbeeld een grote zolder ontberen omdat hij nu alweer 42 jaar in een gelijkvloerse bungalow woont.

3) Dit moderne huis vele glazen wanden telt, waardoor de muren op de vingers van één hand te tellen zijn.

4) Zijn vrouw Nel eveneens fanatiek schildert en veel muurruimte opeist om haar werk te ‘exposeren’.

5) Het oude geld zienderogen verdampt en zijn pensioen door twee woekerpolissen zijns inziens te wensen overlaat. Waardoor het hem beloofde riante Zwitserlevengevoel een beetje aan hem voorbijgegaan is.

6) Hij inmiddels een jaartje ouder wordt.

 Wie dus belangstelling heeft voor zijn werk is van harte welkom in zijn atelier. Ook werkt hij in opdracht. Hij heeft vele mooie, goed gelijkende portretten gerealiseerd.

Bespreek met hem vrijblijvend de wens van een levensecht portret van iemand waar u vreselijk veel van houdt, uw onvergetelijkste natuurbeleving, uw liefste (huis)dier, of het exterieur van uw woning of onderneming etc. Kortom alle dingen die voorbijgaan en waar u zolang u leeft veel herinneringswaarde aan hecht.

Alles voor uiterst betaalbare prijzen. Galeries rekenen minimaal het tienvoudige voor hetzelfde niveau van onbekende meesters. Catalogus opvraagbaar.